Пошуковий запит: (<.>A=Постнова О$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9
|
1. |
Постнова О. М. Вивчення впливу продукту переробки зерна високоцукристої кукурудзи на харчову цінність і якість виробів із здобного тіста [Електронний ресурс] / О. М. Постнова, Г. М. Лисюк, С. М. Тимчук // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 163-170. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_27
|
2. |
Постнова О. М. Дослідження впливу пасти з зерна нового гібрида високоцукристої кукурудзи на властивості дріжджового тіста і хлібобулочних виробів із пшеничного борошна [Електронний ресурс] / О. М. Постнова, Г. М. Лисюк, С. М. Тимчук // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 23-31. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_6
|
3. |
Постнова О. М. Дослідження впливу нетрадиційної сировини з оболонки гречки на властивості бісквіта [Електронний ресурс] / О. М. Постнова, Г. М. Лисюк, П. С. Париш // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 1. - С. 194-202. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_1_26
|
4. |
Кучерук З. І. Дослідженнявластивостей знежиреного термічно обробленого борошна амаранту [Електронний ресурс] / З. І. Кучерук, О. М. Постнова, А. О. Галич // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 1. - С. 275-283. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_1_32
|
5. |
Постнова О. М. Функціонально-технологічні властивості кукурудзяного борошна, як сировини для кондитерських виробів [Електронний ресурс] / О. М. Постнова, Є. О. Синдецька // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2016. - Вип. 179. - С. 232-241. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2016_179_37 Розглянуто технологічні властивості борошна зерна високоцукристої кукурудзи та його вплив на якість і харчову цінність кондитерських виробів із здобного тіста.
|
6. |
Постнов Г. М. Дослідження ефективності роботи інноваційного ультразвукового гомогенізатора [Електронний ресурс] / Г. М. Постнов, В. М. Червоний, Г. М. Шипко, О. М. Постнова, О. Є. Мельник, В. В. Перекрест // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2016. - Вип. 179. - С. 241-248. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2016_179_38 Запропоновано конструкцію ультразвукового гомогенізатора. Наведено експериментальні результати досліджень, що відображають вплив конструктивних елементів на ефективність процесу гомогенізації молока у полі ультразвукових коливань з використанням інноваційного обладнання.
|
7. |
Кобрін В. М. Принципи Кодексу Аліментаріус у вирішенні проблеми безпечного харчування в Україні [Електронний ресурс] / В. М. Кобрін, О. М. Постнова, В. О. Віннікова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 2. - С. 158-162. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_2_25
|
8. |
Постнов Г. М. Удосконалення способу отримання водно-жирових емульсій для змащування хлібопекарських форм [Електронний ресурс] / Г. М. Постнов, В. М. Червоний, В. О. Челомбітько, О. М. Постнова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 2. - С. 186-193 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_2_19
|
9. |
Постнов Г. М. Дослідження процесу варіння рибного бульйонуз кісткових анатомічних частин ставкової риби [Електронний ресурс] / Г. М. Постнов, А. С. Стремоухова, В. М. Червоний, В. О. Старков, О. М. Постнова // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2019. - Вип. 19, т. 1. - С. 55-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2019_19_1_9
|