Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (1)Реферативна база даних (3)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Постнова О$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9
1.

Постнова О. М. 
Вивчення впливу продукту переробки зерна високоцукристої кукурудзи на харчову цінність і якість виробів із здобного тіста [Електронний ресурс] / О. М. Постнова, Г. М. Лисюк, С. М. Тимчук // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 163-170. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_27
Попередній перегляд:   Завантажити - 233.598 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Постнова О. М. 
Дослідження впливу пасти з зерна нового гібрида високоцукристої кукурудзи на властивості дріжджового тіста і хлібобулочних виробів із пшеничного борошна [Електронний ресурс] / О. М. Постнова, Г. М. Лисюк, С. М. Тимчук // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 23-31. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_6
Попередній перегляд:   Завантажити - 244.531 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Постнова О. М. 
Дослідження впливу нетрадиційної сировини з оболонки гречки на властивості бісквіта [Електронний ресурс] / О. М. Постнова, Г. М. Лисюк, П. С. Париш // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 1. - С. 194-202. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_1_26
Попередній перегляд:   Завантажити - 263.621 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Кучерук З. І. 
Дослідженнявластивостей знежиреного термічно обробленого борошна амаранту [Електронний ресурс] / З. І. Кучерук, О. М. Постнова, А. О. Галич // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 1. - С. 275-283. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_1_32
Попередній перегляд:   Завантажити - 374.889 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Постнова О. М. 
Функціонально-технологічні властивості кукурудзяного борошна, як сировини для кондитерських виробів [Електронний ресурс] / О. М. Постнова, Є. О. Синдецька // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2016. - Вип. 179. - С. 232-241. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2016_179_37
Розглянуто технологічні властивості борошна зерна високоцукристої кукурудзи та його вплив на якість і харчову цінність кондитерських виробів із здобного тіста.
Попередній перегляд:   Завантажити - 459.918 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
6.

Постнов Г. М. 
Дослідження ефективності роботи інноваційного ультразвукового гомогенізатора [Електронний ресурс] / Г. М. Постнов, В. М. Червоний, Г. М. Шипко, О. М. Постнова, О. Є. Мельник, В. В. Перекрест // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2016. - Вип. 179. - С. 241-248. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2016_179_38
Запропоновано конструкцію ультразвукового гомогенізатора. Наведено експериментальні результати досліджень, що відображають вплив конструктивних елементів на ефективність процесу гомогенізації молока у полі ультразвукових коливань з використанням інноваційного обладнання.
Попередній перегляд:   Завантажити - 406.583 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
7.

Кобрін В. М. 
Принципи Кодексу Аліментаріус у вирішенні проблеми безпечного харчування в Україні [Електронний ресурс] / В. М. Кобрін, О. М. Постнова, В. О. Віннікова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 2. - С. 158-162. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_2_25
Попередній перегляд:   Завантажити - 239.677 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Постнов Г. М. 
Удосконалення способу отримання водно-жирових емульсій для змащування хлібопекарських форм [Електронний ресурс] / Г. М. Постнов, В. М. Червоний, В. О. Челомбітько, О. М. Постнова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 2. - С. 186-193 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_2_19
Попередній перегляд:   Завантажити - 345.253 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Постнов Г. М. 
Дослідження процесу варіння рибного бульйонуз кісткових анатомічних частин ставкової риби [Електронний ресурс] / Г. М. Постнов, А. С. Стремоухова, В. М. Червоний, В. О. Старков, О. М. Постнова // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2019. - Вип. 19, т. 1. - С. 55-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2019_19_1_9
Попередній перегляд:   Завантажити - 351.247 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського